Завантаження ...

В Сумах відбувся «Нова пошта напівмарафон»

В Сумах відбувся «Нова пошта напівмарафон» фото

Понад 1000 бігунів із усієї України взяло участь у суботу, 19 червня, в «Суми Нова пошта. Напівмарафон». Заступник міського голови Віра Мотречко подякувала організаторам змагань за те, що проводять їх у Сумах, а учасникам побажала успіхів у забігах.



Понад 1000 бігунів із усієї України взяло участь у суботу, 19 червня, в «Суми Нова пошта. Напівмарафон».

Заступник міського голови Віра Мотречко подякувала організаторам змагань за те, що проводять їх у Сумах, а учасникам побажала успіхів у забігах.

Бігали дорослі та діти, професіонали та аматори. Загалом 1131 учасник, що більше ніж у попередні роки, з яких сумчан –167.

Змагались на дистанціях у 21 км, 10, км, 5 км, 1 км, естафеті на 21 км, командній гонці на 5 км, відрізках у 500 м і 100 м. Два останні передбачені для суто дитячих забігів. Дистанція у 500 м – для учасників віком 7–12 років, 100 м – до 7 років. До слова, наймолодший учасник, який вийшов на дистанцію 100 м, був настільки юний, що долав її за допомогою дорослого.

Завершуючи змагання в Сумах, організатори заходу висловили подяку керівництву міста за сприяння в його проведенні.

Наступний напівмарафон відбудеться 4 липня в Хмельницькому. А до цього ще буде нічний марафон у Запоріжжі з 26 на 27 червня.

Результати напівмарафону

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: