Завантаження ...

На Сумщині оголошується додатковий конкурсний відбір проектів дфрр на 2022 рік

На Сумщині оголошується додатковий конкурсний відбір проектів дфрр на 2022 рік фото

За рішенням регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку



За рішенням регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, повідомляємо про оголошення додаткового конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2022 році за рахунок коштів ДФРР

Для участі у додатковому конкурсному відборі заявники мають подати документи, визначені Порядком підготовки, оцінки та відбору інвестиційних програм (проектів), що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, затвердженого наказом Мінрегіону України від 24.04.2015 №80 (зі змінами).

Документи подаються за підписом керівника заявника за формою та переліком, встановленими Мінрегіоном України, у 2-х примірниках та обов’язково оприлюднюються на онлайн-платформі ДФРР https://new.dfrr.minregion.gov.ua у термін до30.06.2021.

Паперові примірники документів приймаються Департаментом економічного розвитку і торгівлі Сумської облдержадміністрації за адресою: м. Суми, майдан Незалежності, 2 (6 поверх, каб. 103) та на e-mail: gue-vdkv@sm.gov.ua.

Додаток 1.docx
Додаток 2.docx
Додаток 3.docx
Додаток 4.doc

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: