Завантаження ...

Сумщина готується до нового опалювального сезону

Сумщина готується до нового опалювального сезону фото

В облдерж- адміністрації відбулося засідання обласного оперативного штабу з питань підготовки галузей економіки Сумської області до роботи в осінньо-зимовий період



В облдержадміністрації відбулося засідання обласного оперативного штабу з питань підготовки галузей економіки Сумської області до роботи в осінньо-зимовий період

«Ми працюємо на випередження. Саме тому у травні голова Сумської облдержадміністрації Василь Хома підписав розпорядження про створення нашого обласного штабу, – зазначив заступник голови облдержадміністрації Тарас Савченко. – Ми починаємо готуватися до нового опалювального сезону за чотири місяці до його початку, для того, щоб органи місцевого самоврядування мали можливість пропрацювати відповідні проблемні питання, які є в громадах».

За його словами, відповідальність за вчасне входження Сумщини в новий опалювальний сезон лежить на територіальних громадах.

Як повідомив директор Департаменту житлово-комунального господарства та енергоефективності Сергій Луговий, підготовка до нового опалювального сезону проходить у плановому режимі, але є питання, над вирішенням яких вже сьогодні мають працювати територіальні громади. Це, зокрема, питання заборгованості теплопостачальних підприємств перед НАК «НАФТОГАЗ», ремонтні роботи котелень, виконання Закону про комерційний облік теплової енергії та водопостачання тощо. Усі ці питання на контролі обласного оперативного штабу з питань підготовки галузей економіки Сумської області до роботи в осінньо-зимовий період.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: