Завантаження ...

У Сумах 15 червня ліквідували загоряння в двоповерховому житловому будинку

У Сумах 15 червня  ліквідували загоряння в двоповерховому житловому будинку  фото

15 червня о 17:46, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку по вул. Краснопільська в обласному центрі. Про пожежу повідомили господарі



15 червня о 17:46, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку по вул. Краснопільська в обласному центрі. Про пожежу повідомили господарі, які прийшовши додому побачили дим з вікон будівлі. На місце події було направлено черговий караул 2 – ї державної пожежно – рятувальної частини.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено вікна, меблі, побутову техніку, натяжну стелю та стіни на площі до 150 кв. м. Через сильне задимлення вогнеборцям довелось працювати в апаратах для захисту органів дихання, а для безперебійної подачі води на гасіння пожежні автоцистерни довелось до заправляти від пожежного гідранта, який був розташований на відстані 60 м від осередку горіння.

О 18:43 загоряння локалізували, а о 19:38 – витративши на гасіння майже 20 тонн води, повністю ліквідували, запобігши вибуху газових балонів, які вогнеборці винесли з охопленого полум’ям будинку.

Всього на ліквідацію загоряння було залучено 3 одиниці спеціальної техніки та 12 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: