Завантаження ...

На Сумщині продовжуються роботи з будівництва доріг

На Сумщині продовжуються роботи з будівництва доріг фото

У Роменському районі будують нову дорогу Р-60 (Кролевець – Конотоп – Ромни - Пирятин) на ділянці 129+300. Також на території цього району тривають завершальні роботи, в рамках програми, на дорозі Н-07 Київ – Суми - Юнаківка.



У Роменському районі будують нову дорогу Р-60 (Кролевець – Конотоп – Ромни - Пирятин) на ділянці 129+300. Також на території цього району тривають завершальні роботи, в рамках програми, на дорозі Н-07 Київ – Суми - Юнаківка. Голова облдержадміністрації Василь Хома і голова Роменської райдержадміністрації Денис Ващенко особисто контролюють хід виконання капітального ремонту цих доріг

За інформацією Служби автомобільних доріг у Сумській області на ділянці 244+000 дороги Н-07 повністю виконані роботи з укладання органо-мінеральної суміші (СФОВ) та влаштування шару з асфальто-бетонного крупнозернистого покриття протяжністю 11 км.

Ведуться підготовчі роботи з укладання асфальто-бетонного дрібнозернистого покриття, установки бортового каменю, влаштування прикрайкових лотків, бордюру та з’їздів, зміцнення узбіч.

На автомобільній дорозі регіонального значення Р-60 на ділянці 129+300 виконані роботи з виправлення профілю основ з додаванням нового матеріалу, влаштування основи дорожнього одягу з оптимальної щебенево-піщаної суміші обробленої цементом М20 та влаштування нижнього шару покриття товщиною 10 см із гарячої крупнозернистої асфальтобетонної суміші протяжністю 3 км.

Довідково. Минулого року в рамках Програми «Велике будівництво», ініційованої Президентом України Володимиром ЗЕЛЕНСЬКИМ, було відновлено – 72 км автомобільної дороги Н-07. Загальна протяжність цієї автомобільної дороги в межах Сумської області становить – 171 км.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: