Завантаження ...

На Сумщині за минулу добу 27 боєприпасів знешкоджено, ще 27 виявлено

На Сумщині за минулу добу 27 боєприпасів знешкоджено, ще 27 виявлено фото

9 червня групою піротехнічних робіт Міжрегіонального центру проведено роботи зі знешкодження двадцяти двох 50 – ти мм мінометних мін, трьох 76 – ти мм та двох 45 – ти мм артилерійських снарядів.



9 червня групою піротехнічних робіт Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій (м. Ромни), проведено роботи зі знешкодження двадцяти двох 50 – ти мм мінометних мін, трьох 76 – ти мм та двох 45 – ти мм артилерійських снарядів. Боєприпаси раніше були виявлені в с. Перекопівка, що на Роменщині. Небезпечні предмети вивезли у спеціально відведене місце та знищили шляхом підриву.

Цього ж дня, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про виявлення однієї 82 – х мм мінометної міни, двадцяти трьох 50 – ти мм мінометних мін, двох 45 – ти мм та одного 76 – ти мм артилерійських снарядів. Відголоски минулих війн були знайдені в полі, на відстані 5 км від житлових будинків с. Сонячне на Охтирщині та в лісі на відстані 600 м від осель громадян с. Перекопівка, що на Роменщині.

На місцях виявлення вибухонебезпечних предметів встановлено охорону та надано заявку на знешкодження до Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області (м. Ромни).


Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: