Завантаження ...

Табір «Універ» СумДУ готується прийняти дітей на літнє оздоровлення

Табір «Універ» СумДУ готується прийняти дітей на літнє оздоровлення фото

У дитячому оздоровчому таборі «Універ» Сумського державного університету наразі йде активна підготовка до відкриття дитячого оздоровчого сезону



У дитячому оздоровчому таборі «Універ» Сумського державного університету наразі йде активна підготовка до відкриття дитячого оздоровчого сезону: тривають ремонтні роботи, проводиться благоустрій території, комплектується штат педагогічного колективу.

«Цього року зробили два навіси, вкрили їх металочерепицею для того, щоб дітки в затишному місці відпочивали й проводили свої загонові роботи. Відремонтовані житлові приміщення, провели благоустрій території, підсадили квітів, кущів. Відкрили новий корпус на 25 осіб. Обладнали новими меблями житлові кімнати», - розповів директор оздоровчого центру «Універ» Сергій Ніколенко.

Цього літа в таборі плануються три зміни.

«Дві зміни будуть оздоровчі по 21 дню і одна зміна тематично-відпочинкова – 14 днів. Усього плануємо оздоровити понад 500 дітей», - повідомила директорка дитячого оздоровчого табору «Універ» Яна Кривич.

Серед дітей, які будуть відпочивати у таборі, зокрема, діти та внуки співробітників університету. Частину вартості путівки для них компенсуватиме профспілка закладу. Також цього літа в таборі планується оздоровити 250 діток пільгових категорій, у тому числі, з сімей учасників АТО/ООС.

Яна Кривич наголосила, що організація діяльності та оздоровчі заходи у таборі будуть проводитись відповідно до постанов та рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у дитячих оздоровчих закладах в період карантину в зв’язку поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19.

Варто зазначити, що Сумський державний університет – соціально-орієнтований заклад вищої освіти, тому послугами дитячого оздоровчого табору «Універ» щорічно користуються діти мешканців міста Суми та Сумської області. «Універ» виконує і профорієнтаційні функції, під час перебування в оздоровчому таборі для школярів організовуються ознайомчі екскурсії до університету, проводяться цікаві заходи і квести кафедрами університету.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: