Завантаження ...

Результати останніх карантинних перевірок у Сумах на 7 червня 2021

Результати останніх карантинних перевірок у Сумах на 7 червня 2021 фото

У Сумах з 28 травня по 3 червня проінспектували 435 працюючих об’єктів, що здійснюють господарську діяльність, на дотримання протиепідемічних правил.



У Сумах з 28 травня по 3 червня проінспектували 435 працюючих об’єктів, що здійснюють господарську діяльність, на дотримання протиепідемічних правил.

Мобільні групи, як повідомив начальник відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Станіслав Кононенко, перевіряли кафе, магазини, аптеки, заклади побутового обслуговування, транспортні засоби, які перевозять пасажирів тощо.

За грубе порушення карантинних заходів, ігнорування маскового режиму тощо склали шість протоколів за статтею 42 і 34 за статтею 44-3 КУпАП.

Для посилення контролю щоденно працювали 59 військовослужбовців військової частини 3051 Національної гвардії України для оперативного реагування та контролю за дотримання вимог чинного законодавства України щодо запровадження карантинних заходів на території Сумської міської територіальної громади в складі 19 мобільних груп, які за аналізований період провели 43 профілактичних бесіди.

Притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення правил карантину 19 осіб, за інформацією Сумського відділу поліції ГУНП в Сумській області, в цілому складено 155 адмінпротоколів.

Відділом торгівлі, побуту та захисту справ споживачів спільно з правоохоронцями та працівниками Сумського управління ГУ Держпродспоживслужби у Сумській області, розповів Олег Дубицький, проводились відповідні рейди на восьми підприємствах зі сфери торгівлі та громадського харчування на вул. Набережна р. Стрілка та вул. І. Сірка. У результаті обстежень контролюючі органи склали шість протоколів за статтею 42 КУпАП. У нічний час також слідкували за дотриманням обмежень щодо продажу алкоголю.

Крім того, в період з 31 травня по 4 червня членами тимчасової комісії з контролю за проведенням дезінфекції у міському пасажирському транспорті, поінформував начальник відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг Сергій Яковенко, було проведено контрольну перевірку на дотримання перевізниками карантинних вимог на одному підприємстві (ПП «Согор»). Зауважень не виявили, та водночас перевізникам надано рекомендації щодо посилення контролю за перевезенням пасажирів в захисних масках. Самі ж працівники підприємства, які працюють на лінії, забезпечені дезінфекційним розчином та захисними масками.

Уже 2 червня був здійснений контроль проведення дезінфекції міського пасажирського транспорту на маршрутах №№ 3, 10, 13, 18 та оглянуто 29 автобусів.

Так, було встановлено, що дезінфекція салонів транспортних засобів проводиться згідно з графіками. Разом із тим, надано рекомендації щодо посилення контролю за перевезенням пасажирів тільки в захисних масках та проведення дезінфекції робочої зони не рідше ніж три рази на день.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: