Завантаження ...

Вокальні та танцювальні перемоги студентів СумДУ

Вокальні та танцювальні перемоги студентів СумДУ фото

Студенти Сумського державного університету взяли участь у Міжнародному конкурсі мистецтв «Чарівні фантазії», що відбувся у Бердянську в дистанційному форматі.



Студенти Сумського державного університету взяли участь у Міжнародному конкурсі мистецтв «Чарівні фантазії», що відбувся у Бердянську в дистанційному форматі.

Свої таланти продемонстрували більше 500 конкурсантів із Києва, Дніпра, Харкова, Херсона, Полтави, Черкас, Одеси, Запоріжжя, Вінниці, Миколаєва та інших міст. Конкурс проходив за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, а оцінювало учасників міжнародне журі.

Сумський державний університет на конкурсі представили учасники вокальної студії (керівник Ольга Бондаренко), які отримали призові місця.

Переможним став виступ студента факультету іноземної філології та соціальних комунікацій Михайла Ворфоломеєва. Друге призове місце здобув студент Навчально-наукового інституту права Михайло Мельник. Також друге місце посів ансамбль вокальної студії, що виступав у складі: Лілії Бойко та Елізи Бартош (факультет технічних систем та енергоефективних технологій), Катерини Дарченко і Катерини Загоруйко (Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту), Анни Науменко, Анастасії Любич, Катерини Колодяжної та Валентини Немеш (факультет іноземної філології та соціальних комунікацій), Аліни Тімченко (факультет електроніки та інформаційних технологій).

На всеукраїнському хореографічному фестивалі-конкурсі «Танцююча надія», що проходив у Сумах, театр танцю «Феєрія» отримав Гран-прі за танцювальний номер «У полоні чар».

У підготовці номеру взяли участь представники усіх факультетів та інститутів СумДУ. Судді високо оцінили майстерність та професіоналізм наших студентів, удостоївши танцювальний колектив університету найвищою нагородою конкурсу. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: