Завантаження ...

На Сумщині поліцейські привітали малечу з Міжнародним днем захисту дітей

На Сумщині поліцейські привітали малечу з Міжнародним днем захисту дітей фото

Свято пройшло під гаслом «На захисті щасливого дитинства». Сьогодні поліцейські не тільки дбали про безпеку дітей, а й підготували для них чимало цікавих вікторин, розповідей та подарунків.



Свято пройшло під гаслом «На захисті щасливого дитинства». Сьогодні поліцейські не тільки дбали про безпеку дітей, а й підготували для них чимало цікавих вікторин, розповідей та подарунків.

Як сказав видатний український письменник Василь Олександрович Сухомлинський: «Діти повинні жити у світі краси, гри, казки, музики, малюнка, фантазії, творчості».

Аби подарувати дітям справжню казку, співробітники підрозділів поліції області за сприяння первинної профспілкової організації працівників ГУНП в Сумській області Всеукраїнської профспілки Національної поліції, Сумської обласної профспілкової організації атестованих працівників ОВС України та громадської організації Спортивний клуб поліцейських Сумщини влаштували сьогодні масштабне розважально-ігрове дійство.

Малюнки на асфальті, фото зі службовими собаками, спілкування з поліцейськими різних підрозділів: представниками управління кадрового забезпечення поліції області, ювенальною превенцією, поліцією охорони, патрульною поліцією, кіберполіцією, управлінням дотримання прав людини та іншими службами. А також, - різні естафети та майстер-класи. Все це очікувало сьогодні юних сумчан та гостей міста на Театральній площі обласного центру.

Працівники поліції в ігровій формі нагадали дітям основні правила безпеки на дорозі, у побуті, у громадських місцях та під час відпочинку поблизу водойм.

«Гарний настрій та щирі дитячі посмішки – це найкраща винагорода для поліцейських, - говорить Сергій Тарасенко, начальник відділу ювенальної превенції ГУНП в Сумській області. – Крім того це потужний стимул віддано працювати заради безпеки людей та вірно служити українському народові».

Впродовж всього свята створював яскравий тон та підтримував веселий настрій гостей оркестр Головного управління Національної поліції в Сумській області.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: