Завантаження ...

У Сумах з нагоди Міжнародного дня захисту дітей влаштували свято для підопічних управління «Служба у справах дітей»

У Сумах з нагоди Міжнародного дня захисту дітей влаштували свято для підопічних управління «Служба у справах дітей» фото

Як повідомив в. о. начальника управління «Служба у справах дітей» Віктор Павленко, на святковий захід запросили 50 дітей, які перебувають на обліку в управлінні.



Як повідомив в. о. начальника управління «Служба у справах дітей» Віктор Павленко, на святковий захід запросили 50 дітей, які перебувають на обліку в управлінні. Це дітлахи з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, тих, котрі опинилися у складних життєвих обставинах, виховуються в прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу, сім’ях опікунів/піклувальників, патронатних вихователів.

«Важливо, щоб кожна дитина в нашому місті, в Україні відчувала увагу до себе, особливо в цей день», – зазначив посадовець.

Заступник міського голови Віра Мотречко побажала малечі здоров’я та здійснення мрій і запевнила, що міська влада робитиме все від неї залежне, аби дитинство у юних сумчан було щасливим.

«Кожна дитина варта щасливого дитинства в атмосфері любові та турботи і ми, як влада, докладаємо до цього всіх зусиль, – зауважила Віра Мотречко, – Бажаю всім юним сумчанам вірити в дива і мріяти, а ми допомагатимемо, щоб ті мрії збувалися».

Діти на святі активно відпочивали та розважалися. Веселі розваги з аніматорами змінилися катанням на атракціонах. А наостанок кожен запрошений отримав солодкий подарунок.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: