Завантаження ...

У Сумах нагородили переможців конкурсу світлин у вишиванках

У Сумах нагородили переможців конкурсу світлин у вишиванках фото

Заступник міського голови Станіслав Поляков та працівники відділу у справах молоді та спорту нагородили переможців фотоконкурсу у вишиванках.



Заступник міського голови Станіслав Поляков та працівники відділу у справах молоді та спорту нагородили переможців фотоконкурсу у вишиванках.

Мета конкурсу – популяризувати українське національне вбрання, яке виглядає сучасно, цікаво та модно.

Як зазначила начальник відділу у справах молоді та спорту Єлизавета Обравіт, конкурс проводиться уже втретє, цьогоріч у ньому взяли участь близько 30 конкурсантів.

Заступник міського голови Станіслав Поляков привітав переможців і вручив їм подарунки: «Я дякую кожному з вас за участь. Адже такими яскравими і неповторними світлинами ви допомагаєте просувати бренд українського національного одягу. І мені не менш приємно сьогодні знаходитися тут поруч з вами і бачити, що ви надягли таке красиве вбрання не тільки для фото, а і урізноманітнюєте українською вишивкою свої щоденні образи».

Переможцями фотоконкурсу стала пара Аліни та Василя Шевченків, які отримали від користувачів найбільшу кількість уподобань під світлиною. На другому місці фото Марини та Сергія Домнічів. Третьою стала волонтер Ксенія Гриник.

Загалом охоплення допису зі світлинами учасників конкурсу сягає 70 тис переглядів, тобто кожен четвертий житель громади ознайомився з чудовим національним вбранням конкурсантів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: