Завантаження ...

На ремонт місцевих доріг у Сумській області в цьому році передбачено 837 млн гривень

На ремонт місцевих доріг у Сумській області в цьому році передбачено 837 млн гривень  фото

Про це зазначив Сумської облдерж- адміністрації під час інспектування ремонтних робіт на ділянці дороги Суми – Старе Село



Про це зазначив Сумської облдержадміністрації під час інспектування ремонтних робіт на ділянці дороги Суми – Старе Село

«У 2021 році продовжується програма Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», яка передбачає, у тому числі, будівництво i ремонт автомобільних доріг загального користування місцевого значення, – повідомив Василь Хома. – За рахунок субвенції з державного бюджету на будівництво, реконструкцію, капітальний поточний середній ремонт автомобільних доріг загального користування місцевого значення у 2021 році передбачено 837 млн гривень».

За його словами, переліком об’єктів будівництва, реконструкції, капітального і поточного середнього ремонту передбачено 60 об’єктів автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах, у тому числі поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О191512 Суми – Старе Село на суму 34,9 млн гривень з протяжністю ділянки ремонту 5,1 кілометра.

Як повідомив голові Сумської облдержадміністрації директор державного підприємства «Дороги Сумщини» Мирослав Завальний, ремонтні роботи розпочато в листопаді 2020 року. Наразі вже виконано 80% обсягів робіт з ремонту дороги, в тому числі влаштування вирівнюючого шару основи з крупнозернистого асфальтобетону товщиною до 10 см та улаштування верхнього шару асфальтобетону товщиною 5 см. Виконуються роботи з облаштування узбіч.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: