Завантаження ...

У Сумах відремонтовано приймальне відділення Сумської міської центральної клінічної лікарні

У Сумах відремонтовано приймальне відділення Сумської міської центральної клінічної лікарні фото

Голова Сумської облдерж- адміністрації Василь Хома проінспектував відділення, яке планують невдовзі ввести експлуатацію



Голова Сумської облдержадміністрації Василь Хома проінспектував відділення, яке планують невдовзі ввести експлуатацію

За його словами Президент України Володимир Зеленський доручив у рамках проекту «Велике Будівництво» відкрити нові, сучасні приймальні відділення у міських та районних лікарнях. Одним із цих об’єктів є приміщення для відділення невідкладної допомоги Сумської міської центральної клінічної лікарні.

«У відділенні встановлено якісне сучасне обладнання, щоб людина, яка потрапляє у лікарню, отримала швидку та якісну діагностику й було оперативно їй призначено лікування, – зазначив Василь Хома. – Нове відділення у Сумській міській центральній клінічній лікарні – це лише частина масштабної розбудови медичної інфраструктури європейського рівня, яка проходить по всій країні. І я впевнений в тому, що приймальні відділення, які сьогодні будуються на Сумщині й по всій Україні, рятуватимуть життя людей».

Як повідомив народний депутат Ігор Васильєв, загальна вартість робіт із проведення капітального ремонту відділення Сумської центральної міської клінічної лікарні складає понад 7 млн грн. Це кошти державного та місцевого бюджету. Також держава взяла на себе постачання обладнання в це відділення, а саме комп’ютерного томографа, ангіографа та апарата МРТ.

Довідково.

Будівельна готовність приміщення для розміщення відділення невідкладної допомоги комунального некомерційного підприємства «Центральна міська клінічна лікарня» Сумської міської ради станом сьогодні складає 100%.

За весь період будівництва виконані наступні ремонтно-будівельні роботи: опорядження фасаду, заміна окремих віконних та дверних блоків, опорядження приміщень, заміна сантехнічного обладнання, улаштування системи відеоспостереження відділення невідкладної допомоги; облаштування ганку та пандусу, заміна віконних та дверних блоків в приміщенні поліклініки; улаштування МАФу та благоустрій прилеглої території.

Загальна площа відремонтованих приміщень складає близько 320,7 м2.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: