Завантаження ...

У міському центрі зайнятості провели семінар про сімейний патронат

У міському центрі зайнятості провели семінар про сімейний патронат фото

Днями в міському центрі зайнятості розповіли про зміст послуги «сімейний патронат» як варіанту зайнятості, під час тематичного семінару



Днями в міському центрі зайнятості розповіли про зміст послуги «сімейний патронат» як варіанту зайнятості, під час тематичного семінару за участі спеціаліста із соціальної роботи міського центру соціальних служб.

Фахівчиня Альона Мороз ознайомила учасників заходу з послугою патронату над дитиною, як з соціальною комплексною послугою, яка передбачає догляд, виховання та реабілітацію дитини, яка опинилась в складних життєвих обставинах. Разом із тим, присутнім повідомили, що дана ідея була розроблена на основі найкращих європейських та міжнародних практик догляду за дітьми, які тимчасово залишилися без батьківського піклування. До того ж патронатні батьки проходять спеціальну підготовку – навчальний курс, який дозволяє опанувати усі нюанси роботи з дітьми, які через складні життєві обставини не можуть бути з рідними мамою і татом.

Більш детальну інформацію про сімейний патронат, ролі та функції патронатних батьків можна прочитати сумчани можуть дізнатись, звернувшись безпосередньо до міського центру соціальних служб за адресою: вул. Харківська, 42, або за тел. 70-06-07, 70-06-06.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: