Завантаження ...

Сумські водоканалівці взяли участь у міжнародній виставці «Aquatherm Kyiv»

Сумські водоканалівці взяли участь у міжнародній виставці «Aquatherm Kyiv» фото

Працівники КП «Міськводоканал» взяли участь міжнародній виставці «Aquatherm Kyiv», що проходила 18-20 травня у Києві.



Працівники КП «Міськводоканал» взяли участь міжнародній виставці «Aquatherm Kyiv», що проходила 18-20 травня у Києві.

Фахівці комунального підприємства ознайомилися з представленим енергозберігаючим обладнанням та відвідали конференцію щодо стану галузі водопровідно-каналізаційного господарства.

Зокрема, учасники конференції обговорювали проблемні питання стосовно законодавчих змін у сфері ЖКГ, вимог до якості послуг та підвищення енергоефективності підприємств.

Провідні спікери розповіли про особливості впровадження Законів України «Про житлово-комунальні послуги» і «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» з урахуванням внесених змін, а також проєкту Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання окремих питань приєднання до інженерних мереж». Окрім законодавчих змін у сфері ЖКГ були розглянуті питання щодо вимог до якості питної води та розвитку житлово-комунального господарства в умовах децентралізації.

Під час виставки сучасного обладнання водоканалівці ознайомилися з енергозберігаючим водопостачальним та каналізаційним устаткуванням та енергоефективними технологіями очистки стічних вод та питної води.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: