Завантаження ...

ТОВ «Керамейя» відзначає 15-річчя з часу заснування підприємства

ТОВ «Керамейя» відзначає 15-річчя з часу заснування підприємства фото

Сьогодні ТОВ «Керамейя» відзначає 15-річний ювілей з часу заснування підприємства. З нагоди свята колектив виробництва вітали представники міської та обласної влади.



Сьогодні ТОВ «Керамейя» відзначає 15-річний ювілей з часу заснування підприємства. З нагоди свята колектив виробництва вітали представники міської та обласної влади.

Зі щирими вітальними словами до керамеївців та безпосереднього очільника підприємства Івана Телющенка звернувся міський голова Олександр Лисенко, який відзначив роботу флагмана виробництва з випуску клінкеру, що пройшов непростий, сповнений викликів шлях розвитку – від невеликого підприємства до потужної та авторитетної компанії, що успішно реалізує високоякісні екологічні будівельні матеріали в Україні та за її межами.

«Такі підприємства, як «Керамейя», кують славу для Сум по всій Україні та світу. Завдяки вашій продукції будуються та оновлюються міста. І я переконаний, що 15 років роботи – це тільки початок вашого довгого та успішного шляху. Під мудрим і вдалим керівництвом Івана Федоровича підприємство розвивається та не стоїть на місці – працює сучасне обладнання, щорічно розширюється виробництво. Я щиро бажаю всьому колективу підприємства, всім, хто вклав свою душу і сили у становлення виробництва, успіху, процвітання і нехай кожен ваш старт буде легким, а кожен фініш знаменується перемогою», – сказав міський голова.

За багаторічну плідну працю та з нагоди 15-річного ювілею колективу ТОВ «Керамейя» Олександр Лисенко вручив подяку міського голови.

За 15 років свого існування ТОВ «Керамейя» вдалося чимало: залучити іноземні інвестиції, випустити продукцію найвищої якості, вийти на експортні ринки, не зупинятися на досягнутому і будувати амбітні плани на майбутнє.

Також з нагоди ювілею підприємства Преосвященнійший Архієпископ Сумський і Охтирський Мефодій провів молебень біля храму-каплички Покрови Пресвятої Богородиці, що збудована на території підприємства.

Генеральний директор ТОВ «Керамейя» Іван Телющенко подякував духовенству за службу і привітав свій колектив зі святом.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: