Завантаження ...

На Сумщині поліцейські продовжують проводити профілактичні заходи серед дітей

На Сумщині поліцейські продовжують проводити профілактичні заходи серед дітей фото

Ювенальні поліцейські завітали до Середино-Будської ЗОШ № 2 І-ІІІ ступенів, Степанiвської ЗОШ I-III ступенів та Ярошівської гімназії Андріяшівської сільської ради



Ювенальні поліцейські завітали до Середино-Будської ЗОШ № 2 І-ІІІ ступенів, Степанiвської ЗОШ I-III ступенів та Ярошівської гімназії Андріяшівської сільської ради з профілактичними бесідами.

В ході здійснення превентивних заходів щодо попередження вчинення дітьми та стосовно дітей булінгу, інспектор сектору ювенальної превенції відділу превенції Шосткинського районного управління поліції Юлія Московко відвідала Середино-Будську ЗОШ № 2 І-ІІІ ступенів. Там вона провела з учнями виховну бесіду на тему: "Ми за безпечну школу, зупинимо булінг разом!". Під час якої співробітниця поліції розповіла учням про відповідальність за вчинення булінгу та його наслідки.

Про поняття булінгу, його види, прояви, адміністративну та кримінальну відповідальність, яка загрожує неповнолітнім за вчинення булінгу розповіли правоохоронці і учням 2-4 класiв Степанiвської ЗОШ I-III ступенів.

До учнів Ярошівської гімназії Андріяшівської сільської ради завітали інспектора з ювенальної превенції Роменського районного відділу поліції.

Під час зустрічі поліцейські ознайомили дітей з вимогами чинного законодавства, правилами поведінки в навчальному закладі та поза його межами. Також розповіли школярам про адміністративну та кримінальну відповідальність, яка загрожує неповнолітнім за вчинення правопорушень.

Наприкінці зустрічі правоохоронці нагадали учням, що в разі виникнення будь-якої проблеми вони завжди можуть звернутися за допомогою до поліції.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: