Завантаження ...

У Сумах проходить другий етап Всеукраїнської Спартакіади серед депутатів усіх рівнів

У Сумах проходить другий етап Всеукраїнської Спартакіади серед депутатів усіх рівнів фото

Сьогодні, 13 травня, у спортивному комплексі Сумського державного університету розпочалися змагання в рамках другого етапу Всеукраїнської Спартакіади серед депутатів усіх рівнів.



Сьогодні, 13 травня, у спортивному комплексі Сумського державного університету розпочалися змагання в рамках другого етапу Всеукраїнської Спартакіади серед депутатів усіх рівнів.

Загалом у змаганнях беруть участь 13 команд, більш як 200 учасників, які показують свою майстерність у п’яти видах спорту: футзал, настільний теніс, волейбол, шахи та шашки.

Конкуренцію гідно тримають і обранці обласної ради Євген Южаков, Володимир Войтенко, Володимир Поцелуєв, Микита Баня, Віталій Зеленський, Вадим Ващенко, Олексій Котляров, Олексій Романько. Захищає честь команди обласних обранців і перший заступник очільника облради Олександр Стрельченко.

«Від імені голови обласної ради щиро вітаю вас із спортивним святом. Команди районів та територіальних громад формувалися на цю спартакіаду з депутатів різних політичних сил. Утім на спортивних майданчиках ми забуваємо про політику, і гідно відстоюємо інтереси своїх громад. Тож бажаю усім отримати позитивні емоції від змагань і, звісно ж, нехай переможе сильніший!», – звернувся до спортсменів Олександр Стрельченко під час урочистого відкриття змагань.

Він нагадав, що переможці другого етапу спартакіади представлятимуть Сумщину на Всеукраїнських змаганнях, які пройдуть у червні в м. Черноморськ Одеської області. «Хочеться, щоб ми тримали планку, яку взяли у 2019 році, отримавши друге загальнокомандне місце», – додав перший заступник голови облради.

Підтримати свої команди приїхали особисто керівники районів та територіальних громад області. Дехто з них брав і активну участь у змаганнях. Як, наприклад, голова Ворожбянської громади Андрій Дружченко, голова Шалигінської громади Юрій Матвієнко, голова Великописарівської громади Людмила Бірюкова, голова Краснопільської громади Юрій Яремчук, голова Вільшанської громади Михайло Мельников та інші. Окрім того вони поспілкувалися один із одним, обговорили нагальні проблеми територій.

13 травня проходять змагання з настільного тенісу, шахів, футзалу. А 14 травня відбудуться турніри з волейболу та шашок, і пройде нагородження переможців за підсумками проведення Спартакіади.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: