Завантаження ...

У Сумах відзначили День пам'яті та примирення

У Сумах з нагоди Дня пам'яті та примирення відбулось покладання квітів до Монумента «Героям Сумщини». Вшанував пам'ять усіх, хто загинув на фронтах Другої світової війні, заступник міського голови Станіслав Поляков.



У Сумах з нагоди Дня пам'яті та примирення відбулось покладання квітів до Монумента «Героям Сумщини».

Вшанував пам'ять усіх, хто загинув на фронтах Другої світової війні, заступник міського голови Станіслав Поляков. Разом із представниками обласної ради та обласної державної адміністрації посадовець схилив голову в скорботі за загиблими та поклав квіти до підніжжя Монумента «Героям Сумщини».

«Це свято сильних духом, котрі у складний час змогли об’єднатися, стати на боротьбу та здолати нацизм, тим самим подарувавши прийдешнім поколінням життя у вільній країні», – зауважив Станіслав Поляков.

Від імені очільника Сум Олександра Лисенка він щиро привітав усіх присутніх на заході з цією визначною датою та побажав здоров'я та мирного неба над головою. Ветеранам він висловив щиру вдячність за мужність, героїзм і відвагу, проявлені у пекельних боях.

Зауважимо, День пам'яті та примирення відзначають в Україні з 2015 року, відповідно до Указу Президента України. Метою відзначення є «гідне вшанування подвигу українського народу, його визначного внеску в перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні та висловлення поваги всім борцям проти нацизму».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: