Завантаження ...

Танцювальна студія S&P СумДУ виграла Гран-прі на Міжнародному фестивалі

Танцювальний колектив Сумського державного університету «Suzirya Paradise» (керівник Людмила Крамінська) здобув Гран-прі Міжнародного багатожанрового фестивалю-конкурсу



Танцювальний колектив Сумського державного університету «Suzirya Paradise» (керівник Людмила Крамінська) здобув Гран-прі Міжнародного багатожанрового фестивалю-конкурсу «К звёздам! Весна идёт – весне дорогу», що відбувся у м. Афула (Ізраїль).

У фестивалі-конкурсі взяли участь колективи з різних країн світу, зокрема України, Молдови, Ізраїлю та інших.

Танцювальна студія S&P продемонструвала на конкурсі два танцювальних номери «Set» та «Street shot out» у номінації «Сучасна хореографія». Майстерність та харизматичніть наших танцівників журі змогли оцінити навіть з екрану. Колектив виграв Гран-прі за обидва представлених номери.

Серед учасників колективу, які брали участь у танцювальних номерах, представлених на вказаний конкурс – студенти факультетів: іноземної філології та соціальних комунікацій, технічних систем та енергоефективних технологій, електроніки та інформаційних технологій, а також Навчально-наукового інституту бізнесу, економіки та менеджменту.

Організатори фестивалю в Ізраїлі надіслали на адресу університету листи-подяки за професійну майстерність, продемонстровану студентами СумДУ.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: