Завантаження ...

На Сумщині за минулу добу два боєприпаси знешкоджено, ще 13 виявлено

29 квітня групою піротехнічних робіт проведено роботи зі знешкодження однієї 82 – х мм мінометної міни та одного 76 – ти мм артилерійського снаряду.



29 квітня групою піротехнічних робіт Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області (м. Ромни), проведено роботи зі знешкодження однієї 82 – х мм мінометної міни та одного 76 – ти мм артилерійського снаряду. Боєприпаси раніше були виявлені на Путивльщині та в м. Кролевець. Небезпечні предмети вивезли у спеціально відведене місце та знищили шляхом підриву.

Цього ж дня, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про виявлення одного 152 – х мм, чотирьох 76 – ти мм, чотирьох 45 – ти мм артилерійських снарядів, трьох мінометних мін калібру 50 – мм та однієї протитанкової міни ТМ - 57. Відголоски минулих війн були знайдені в лісі поблизу с. Бранцівка на Краснопільщині, в лісосмузі поблизу с. Перекопівка Роменського району та по вул. Соборна в м. Лебедин на присадибній ділянці.

На місцях виявлення вибухонебезпечних предметів встановлено охорону та надано заявку на знешкодження до Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області (м. Ромни).

ГУ ДСНС України у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: