Завантаження ...

ТОВ «СУМИГАЗ ЗБУТ» повідомляє ціну газу у тарифах, які почнуть діяти з 1 травня 2021 року

Інформацію щодо впровадження нових тарифів на газ для населення, які почнуть діяти з 1 травня 2021 року повідомила під час брифінгу в облдержадміністрації директор ТОВ «СУМИГАЗ ЗБУТ» Олена Руденко



Інформацію щодо впровадження нових тарифів на газ для населення, які почнуть діяти з 1 травня 2021 року повідомила під час брифінгу в облдержадміністрації директор ТОВ «СУМИГАЗ ЗБУТ» Олена Руденко

«Для убезпечення побутових споживачів від різких коливань на ринку газу Уряд ініціював запровадження річного тарифу на газ для населення, – зазначила Олена Руденко. – Тобто за рішенням Уряду та НКРЕКП усі наші споживачі будуть переведені з 1 травня 2021 року на тариф «Твій газ Річний». Термін дії цього тарифу – з 1 травня 2021 і до 30 квітня 2022 року Вартість газу в межах тарифу «Твій газ Річний», становитиме 7,99 грн за кубометр».

За її словами, що ціна газу протягом року у межах цього тарифу може змінитися лише у бік зменшення, а клієнту не потрібно збирати документи і підписувати новий договір. При цьому передавати показники лічильника і сплачувати за газ потрібно як і раніше.

Крім того, директор ТОВ «СУМИГАЗ ЗБУТ» повідомила, що для клієнтів компанії, які виявлять бажання змінити тариф «Твій газ Річний» на іншу комерційну пропозицію, пропонуються інші тарифи: «Твій газ Місячний», тариф «Твій газ Рівномірний платіж» та тариф «Твій газ На зиму».

Зокрема, вартість газу для споживачів, які оберуть тариф «Твій газ Місячний», з 1 травня поточного року також буде становити 7,99 грн за кубометр. Але ціна на газ в межах цього тарифу залежатиме від ситуації на ринку і встановлюватиметься щомісяця. Її ТОВ «СУМИГАЗ ЗБУТ» оголошуватиме щомісяця за п'ять днів до початку наступного терміну постачання.

У рамках тарифу «Твій газ Рівномірний платіж» споживач щомісяця сплачує рівні частини від свого річного обсягу. Цей тариф дозволяє розподілити фінансове навантаження на сімейний бюджет рівномірно протягом року. Річний обсяг споживання клієнта множиться на зафіксовану на рік ціну, яка буде вигідніша, ніж у тарифі «Твій газ Річний». Споживач щомісяця сплачує рівні частини від свого річного обсягу, залежно від кількості місяців, що залишилися до дати завершення дії тарифу. Фактично чим раніше перейшов на цей тариф, тим менший щомісячний платіж.

Тариф «Твій газ На зиму» – це продовження традиційної акції компанії «Твоя енергонезалежність». Тариф дозволяє споживачам придбати блакитне паливо заздалегідь за літніми цінами і споживати його впродовж опалювального сезону. Закупити газ в рамках акції можна з 1 червня до 30 вересня. Даним тарифом можна скористатися з 1 жовтня 2021 по 30 квітня 2022 року. До цього споживач має право бути на будь-якому іншому тарифі.

«Для переходу на споживання палива за будь яким із тарифів, крім тарифу «Твій газ Річний» потрібно подати нову Заяву-приєднання постачальнику. Це можна зробити у Центрах обслуговування клієнтів 104.ua і відділеннях постачальника або через Особистий кабінет 104.ua, вебсайт ТОВ «Сумигаз збут» чи контакт-центр. Ще раз нагадую, що перехід споживачів на тариф «Твій газ Річний» здійснюється автоматично», – наголосила Олена Руденко.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: