Завантаження ...

У Сумській області захворюваність на COVID-19 поступово знижується

За словами заступника начальника охорони здоров’я Сумської облдержадміністрації Галини Хомети, для лікування пацієнтів з коронавірусною інфекцією в області розгорнуто 2050 ліжок



За словами заступника начальника охорони здоров’я Сумської облдержадміністрації Галини Хомети, для лікування пацієнтів з коронавірусною інфекцією в області розгорнуто 2050 ліжок на базі 20 закладів охорони здоров’я

«У закладах охорони здоров’я наразі зайнято 1212 ліжок хворими і 167 – пацієнтами з підозрою. Показник зайнятих ліжок становить 59%, – зазначила Галина Хомета. – Усього киснем забезпечено 1796 ліжок, або 87,6%. На сьогодні 569 ліжок, що забезпечені киснем, вільні».

Нагадаємо, що індикаторний показник завантаження ліжок, відповідно до постанови КМУ, має становити не більше 65%. У Сумській області ще наприкінці минулого тижня, зокрема станом на 22.04.2021, він становив 68%.

Тож продовжуємо дотримуватися карантинних обмежень, щоб Сумська область знизила ті три індикаторні показники, що не дозволяли нам вийти з «червоної» зони епідемічної небезпеки. Рівень госпіталізації має бути не більше 60 осіб на 100 тисяч населення, коефіцієнт виявлення випадків інфікування не має перевищувати 20%, завантаженість ліжок – не більше 65%.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: