Завантаження ...

У Сумах ще четверо мешканців проходитимуть альтернативну (невійськову) службу

Міська комісія у справах альтернативної (невійськової) служби визначила місця проходження такої чотирьом мешканцям Сумської міської територіальної громади.



Міська комісія у справах альтернативної (невійськової) служби визначила місця проходження такої чотирьом мешканцям Сумської міської територіальної громади.

Так, двоє з них працюватимуть у КП «Міськводоканал» на посадах оператора на мулових майданчиках та оператора на пісколовках та жироловках, один – у КНП «Центральна міська клінічна лікарня» – прибиральником території та ще один у КП «Центр догляду за тваринами» – підсобним робітником.

Загалом альтернативну (невійськову) службу наразі проходить 14 мешканців Сумської міської територіальної громади, віровчення яких (Свідки Єгови, Євангельські християни, Християни віри євангельської та Євангельські християни-баптисти) не допускає користування зброєю.

Працюють вони в КНП «Центральна міська клінічна лікарня», КНП «Сумська центральна районна клінічна лікарня», КП «Міськводоканал», «КП «Сумитеплоенергоцентраль», КУ ССШ № 3 ім. генерал-лейтенанта А. Морозова, КП «Центр догляду за тваринами» та Сумському обласному центрі комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю.

Принагідно, сумчанам нагадують, що для вирішення питання направлення на альтернативну службу необхідно не пізніше ніж за два календарні місяці до початку періоду призову на строкову військову службу особисто звернутися з мотивованою письмовою заявою та документами, що підтверджують істинність релігійних переконань, паспортом, документом про освіту, довідкою з місця роботи або навчанням (якщо особа працює або навчається), до міської комісії у справах альтернативної (невійськової) служби за адресою: вул. Харківська, буд. 35. Проконсультуватися з цих питань можна за тел.: 78-71-46, 78-71-47.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: