Завантаження ...

Сумські шляховики розпочали середній поточний ремонт доріг

КП «Шляхрембуд» розпочало середній поточний ремонт доріг Сумської міської територіальної громади. Досі через несприятливі погодні умови комунальне підприємство проводило тільки ямковий аварійний ремонт



КП «Шляхрембуд» розпочало середній поточний ремонт доріг Сумської міської територіальної громади.

Досі через несприятливі погодні умови комунальне підприємство проводило тільки ямковий аварійний ремонт дорожнього покриття холодним асфальтом.

Наразі ж паралельно з ямковим ремонтом (на цьому тижні він триває на вул. Ковпака, пр-ті Курський та вул. Прикордонна), розпочалися й підготовчі роботи до середнього поточного ремонту.

Нині відбувається встановлення бортового каменя на вул. Г. Кондратьєва (верхня частина вулиці), на ділянці від вул. Гамалія до повороту на вул. Лебединська, а також на самій вул. Лебединська.

Нагадаємо, в 2021 році на поточний ремонт доріг у бюджеті Сумської громади передбачено лише 75 млн грн – це на рівні минулого року.

Серед головних об’єктів – закінчення робіт по вул. Харківська та ремонт вул. 20 років Перемоги з розширенням проїжджої частини на ділянці від вул. Петропавлівська до вул. Г. Кондратьєва.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: