Завантаження ...

На Сумщині поліцейські знайшли дівчину – підлітка, яка через п’яну матір побоялася повертатися додому

Менше години знадобилося співробітникам поліції Шостки аби розшукати 12-річну дівчинку, яка не повернулася додому. Дитина вирішила заночувати у маминої подруги



Менше години знадобилося співробітникам поліції Шостки аби розшукати 12-річну дівчинку, яка не повернулася додому. Дитина вирішила заночувати у маминої подруги, адже ненька перебувала в стані алкогольного сп’яніння.

Близько 23 години, на спецлінію 102, зателефонувала 35-річна жителька Шостки. Жінка розповіла, що її 12-річна донька не повернулася додому, і місце перебування дитини не відоме. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група поліції.

Як з’ясувалося, заявниця перебувала в стані алкогольного сп’яніння. Окрім жінки у квартирі знаходилася і її менша семирічна донька. Провівши комплекс пошукових заходів, поліцейські встановили місцезнаходження дівчинки – підлітка. Виявилось, що вона залишилась ночувати у маминої подруги, адже побоялася йти додому через неньчин стан. Обох дівчат правоохоронці залишили на ніч у сердобольної подруги заявниці. На ранок жінка насилу згадала події минулого вечора і кинулась шукати своїх дітей.

Відомо, що протягом останнього року шосткинку вже двічі притягували до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов’язків. Самі ж школярки кажуть, що їх мати, перебравши алкоголю, частенько влаштовувала вдома сварки.

Наразі з жінкою ювенальні поліцейські проводять профілактичні бесіди щодо її поведінки та ставлення до власних дітей. Крім того, вирішується питання про притягнення її, в чергове, до адміністративної відповідальності.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: