Завантаження ...

На Сумщині за минулу добу вогнеборці двічі ліквідовували загоряння господарчих споруд

25 квітня о 13:19, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди по вул. Садова в м. Лебедин.



25 квітня о 13:19, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди по вул. Садова в м. Лебедин. Про пожежу повідомив власник, який побачив дим з – під покрівлі сараю. На місце події було направлено черговий караул 18 – ї державної пожежно – рятувальної частини.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено покрівлю на площі до 20 кв. м, стіни на площі до 30 кв. м. та речі домашнього вжитку. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на ще один поруч розташований сарай та житловий будинок. Для безперебійної подачі води на гасіння пожежні автоцистерни довелось до заправляти від пожежного гідранта, який був розташований на відстані 400 м від осередку горіння.

О 13:28 загоряння локалізували, а о 14:25 – витративши на гасіння майже 8 тонн води, повністю ліквідували.

Схожий випадок мав місце і на Серидинобудщині, де о 03:44, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння сараю по вул. Вокзальна в м. Середина-Буда. На місце події було направлено черговий караул 21 – ї державної пожежно – рятувальної частини.

Прибувши на місце рятувальники встановили, що вогонь повністю охопив сарай, утворилась загроза перекидання вогню на ще одну господарчу споруду розташовану поруч.

О 03:50 загоряння локалізували, а о 04:23 – витративши на гасіння майже 2 тонни води, повністю ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 4 одиниці спеціальної техніки та 16 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: