Завантаження ...

На Сумщині правоохоронці повідомили про підозру директору одного з комунальних підприємств

Співробітники кримінальної поліції викрили чоловіка, який зловживаючи своїм службовим становищем, спричинив збитків державі на суму близько 2 мільйонів 335 тисяч гривень.



Співробітники сектору захисту інтересів суспільства і держави кримінальної поліції спільно зі слідчим відділом Сумського районного управління поліції під процесуальним керівництвом прокуратури викрили чоловіка, який зловживаючи своїм службовим становищем, спричинив збитків державі на суму близько 2 мільйонів 335 тисяч гривень.

Як попередньо встановили поліцейські, зловмисник надав незаконну вказівку на провадження господарської діяльності щодо забору та використання підземних вод та, як наслідок, здійснення забору води у період часу з 2018 по 2019 рік в кількості 585068 метрів кубічних. У результаті чого спричинив збитків державі на суму близько 2 мільйонів 335 тисяч гривень. Крім того, протиправну діяльність чоловіка доведено і до незаконного видобування корисних копалин загальнодержавного значення.

Наразі вже повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 364 «Зловживання владою або службовим становищем» та ч. 2 ст. 240 «Незаконне видобування корисних копалин загальнодержавного значення» Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: