Завантаження ...

СНАУ зустрічав партнерів з провідного вишу Туреччини

Сумський національний аграрний університет дуже пишається своїми міжнародними зв’язками і постійно розширює коло партнерств.



Сумський національний аграрний університет дуже пишається своїми міжнародними зв’язками і постійно розширює коло партнерств. Цього року в рамках проєкту Erasmus+ до числа іноземних партнерів СНАУ долучився один з провідних університетів Туреччини – Афьон Коджатепе.

Виш стабільно входить до 50 кращих закладів Туреччини, налічує близько 34 тис. студентів та близько 1400 осіб академічного складу.

21-22 квітня делегація у складі Директора Міжнародного департаменту університету Ісхана Кеміля Деміра та його заступника Фаті Гюнгьора завітала до СНАУ аби ознайомитися з матеріально-технічною базою та освітнім потенціалом університету. Гості побували у надсучасних лабораторіях СНАУ, оглянули кампус та обговорили напрямки подальшої співпраці.

Особливо турецьких партнерів зацікавив проєкт Erasmus + InterADIS, спрямований на адаптацію іноземних студентів в український освітній простір.

Переконані, що ця зустріч стане новим етапом у партнерських стосунках СНАУ з університетом Афьон Коджатепе та україно-турецьких відносинах загалом.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: