Завантаження ...

На Сумщині за минулу добу сім боєприпасів знешкоджено, ще чотири виявлено

21 квітня групою піротехнічних робіт проведено роботи зі знешкодження одного 76 – ти мм, одного 152 – х мм артилерійського снарядів та п’яти 50 – ти мм мінометних мін.



21 квітня групою піротехнічних робіт Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області (м. Ромни), проведено роботи зі знешкодження одного 76 – ти мм, одного 152 – х мм артилерійського снарядів та п’яти 50 – ти мм мінометних мін. Боєприпаси раніше були виявлені на Глухівщині та Роменщині. Небезпечні предмети вивезли у спеціально відведене місце та знищили шляхом підриву.

Цього ж дня, на території області було виявлено ще 4 вибухонебезпечних предмети, а саме – два артилерійські снаряди калібром 152 мм та дві мінометні міни калібру 50 мм. Застарілі боєприпаси знайшли у с. Перекпівка на Роменщині. На небезпечні знахідки натрапили в лісі на відстані 400 м від осель громадян.

На місцях виявлення вибухонебезпечних предметів встановлено охорону та надано заявку на знешкодження до Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області (м. Ромни).

Головне Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: