Завантаження ...

Суми запрошують перевізників-претендентів до співпраці

Начальник відділу транспорту зв’язку та теле- комунікаційних послуг Сергій Яковенко наголосив на тому, що новий конкурс спрямований на покращення ситуації у сфері міських пасажирських перевезень.



Начальник відділу транспорту зв’язку та телекомунікаційних послуг Сергій Яковенко наголосив на тому, що новий конкурс спрямований на покращення ситуації у сфері міських пасажирських перевезень.

Посадовець зазначив, що ситуація, яка спостерігається нині потребує радикальних змін, що і буде враховано при проведенні майбутнього конкурсу з організації перевезень на автобусних маршрутах загального користування. Зокрема, це стосується змін у рухомому складі. На виконання завдань комплексної Програми розвитку міського пасажирського транспорту, восени поточного року заплановано вивчення транспортного попиту та проведення корегування схеми руху з урахуванням курсування автобусів середньої пасажиромісткості. Як свідчить ситуація у сфері пасажирських перевезень, сьогодні перевізники не мають можливості повністю замінити рухомий склад на більш комфортабельний транспорт, тому міська влада вже зараз готова розглянути пропозиції від інвесторів і перевізників-претендентів, які готові запропонувати новий та більш комфортабельний транспорт для роботи на маршрутах міста.

«Сьогодні я хочу звернутися до суб’єктів господарювання, інвесторів та всіх зацікавлених осіб, які готові здійснювати перевезення на міських маршрутах комфортним транспортом середньої та великої пасажиромісткості. Вже сьогодні ми маємо можливість запропонувати п’ять вільних маршрутів, на яких перевізники можуть приступити до роботи негайно. А вже наприкінці року майже на всіх маршрутах міста заплановано провести конкурс із перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, і ми сподіваємося, що серед наших містян або жителів інших міст знайдуться меценати, що будуть готові запропонувати сумчанам якісний, комфортабельний транспорт», – зауважив Сергій Яковенко.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: