Завантаження ...

На Сумщині поліцейські викрили чергового крадія велосипеду

Зловмисник, побачивши залишений без нагляду двоколісний транспортний засіб, вирішив прибрати його до рук. Однак залишитися невикритим йому не вдалося.



Зловмисник, побачивши залишений без нагляду двоколісний транспортний засіб, вирішив прибрати його до рук. Однак залишитися невикритим йому не вдалося. Тепер за свої дії чоловіку доведеться постати перед судом.

По допомогу до працівників Роменського районного відділу поліції звернувся місцевий чоловік. Він розповів, що у нього зник велосипед, який він нещодавно залишив у під’їзді будинку.

У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили причетність раніше судимого 38-річного чоловіка до даного злочину. Той своєї причетності не заперечував . Зловмисник також зізнався, що викрадений двоколісний транспортний засіб вже встиг продати.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: