Завантаження ...

На Сумщині затримали зловмисника який намагався викрасти чужий автомобіль

Серед ночі, нетверезий чоловік зайшов на чуже подвір’я, сів у залишений там господарями автомобіль та намагався поїхати. Власник машини викликав поліцію



Серед ночі, нетверезий чоловік зайшов на чуже подвір’я, сів у залишений там господарями автомобіль та намагався поїхати. Власник машини викликав поліцію та допоміг затримати зловмисника.

Пізно вночі до поліції Лебедина надійшло телефонне повідомлення від 58-річного місцевого жителя, про те, що з подвір’я домоволодіння невідомий намагався викрасти його автомобіль ВАЗ-21013.

Як з’ясувалося, 20-річний житель міста, знаходячись у стані сп’яніння і перебуваючи зовсім у протилежному кінці населеного пункту від місця власного проживання, у чужому дворі помітив три автомобіля, які стояли поряд. Зайшовши через незачинену хвіртку, чоловік спробував відкрити один, потім другий, але вони виявилися зачиненими на ключ. Лиш у третій автомашині двері були не замкненими, та ще й у замку стирчав ключ запалення. Молодик сів за кермо, завів двигун та спробував виїхати з двору. Швидко не вийшло: заважали дві інші машини поряд. Та ще й шум надворі почули господарі. Вони вибігли на подвір’я, заблокували зловмисникові рух та вихід з машини і викликали поліцію.

Чоловіка правоохоронці затримали та доставили до відділення поліції. Стосовно нього відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст..289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Зловмисника затримано в порядку статті 208 КПК України.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: