Завантаження ...

Перші перемоги студентів СумДУ у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт

У скарбничці Сумського державного університету є перші перемоги студентів у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт.



У скарбничці Сумського державного університету є перші перемоги студентів у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт. Незважаючи на те, що більшість підсумкових конференцій ще попереду, наші студенти впевнено виборюють призові місця.

Студенти СумДУ вибороли 11 перших призових місць за напрямами: «Менеджмент природоохоронної діяльності», «Енергетика», «Нафтова та газова промисловість», «Фізика та астрономія», «Електричні машини і апарати», «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті», «Переклад», «Теоретична медицина», «Транспортні технології (за видами)» та «Інтелектуальна власність».

Дипломи ІІ ступеня здобули роботи із напрямків: «Фінанси і кредит», «Управління проєктами і програмами», «Туризм», «Енергетика», «Екологія», «Автомобільний транспорт», «Українська мова та література (з методикою їх викладання)», «Германські мови (англійська, німецька)», «Журналістика», «Соціальна робота», «Клінічна та фундаментальна медицина, стоматологія, фармакологія (англійською мовою)», «Історія і археологія» та «Міжнародне право».

Дипломами ІІІ ступеня були відзначені наукові роботи, представлені на конкурс представниками СумДУ у галузях: «Економіка», «Облік і оподаткування», «Банківська справа», «Фінанси і кредит», «Управління фінансово-економічною безпекою», «Лісове господарство», «Автомобільний транспорт», «Транспортні системи. Логістика», «Металургія», «Енергетика», «Цивільна безпека (Безпека життєдіяльності)», «Хімія», «Германські мови (англійська, німецька)», «Інтелектуальна власність», «Міжнародне право», «Актуальні проблеми інклюзивної освіти», «Транспортні технології (за видами)».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: