Завантаження ...

На Сумщині у 2021 році 16 проєктів фінансуватимуться за кошти ДФРР

Перелік інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2021 році за рахунок коштів ДФРР, визначений у розпорядженні Кабміну від 12 квітня 2021 р. № 297-р



Перелік інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2021 році за рахунок коштів ДФРР, визначений у розпорядженні Кабміну від 12 квітня 2021 р. № 297-р

Згідно з розпорядженням, на регіональний розвиток Сумщини спрямують понад 131 млн грн.

Ці кошти буде спрямовано на реалізацію 16 проектів. Зокрема, понад 11 млн буде витрачено на будівництво Сумської обласної клінічної лікарні по вул. Ковпака в м. Суми (друга черга); 20,9 млн грн – на будівництво дитячого садка у 12 мікрорайоні по вул. Інтернаціоналістів в м. Суми; 3,7 млн – на капітальний ремонт головного корпусу обласного онкологічного диспансеру по вул. Привокзальній в м. Суми; 10 млн – на будівництво полігону для складування твердих побутових відходів на території Верхньосироватської сільської ради Сумського району.

Також за рахунок ДФРР буде побудовано спортивний майданчик з футбольним полем із штучним покриттям на території Попівського НВК (майже 2,7 млн грн), здійснено капітальний ремонт будівлі Новослобідського НВК (майже 533 тис. грн) та Роменської ЗОШ №7 (13,7 млн грн), реконструкцію стадіону імені Куца по вул. Кеніга у м. Тростянець (понад 11 млн грн), Недригайлівської спеціалізованої ЗОШ (15,7 млн грн), реставрацію пам’ятки архітектури місцевого значення Чоловічої гімназії у м. Охтирка (12 млн грн).

Крім того, згідно з розпорядженням, кошти будуть спрямовані на будівництво очисних споруд с. Біловод Роменського району (5,6 млн грн), реконструкцію стадіону Стецьківської ЗОШ Сумської районної ради (майже 700 тис.грн), Краснопільської ЗОШ (5,9 млн грн), капітальний ремонт будівлі Воронізької амбулаторії Шосткинського районного центру первинної медичної допомоги (2,2 млн грн), Шосткинського дошкільного навчального закладу № 11 «Казка» (10,4 млн грн), капітальний ремонт асфальтного покриття та лижеролерної траси на міському стадіоні «Дружба» у м. Глухів (майже 4,7 млн грн).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: