Завантаження ...

На Сумщині за минулу добу рятувальники тричі ліквідовували загоряння господарчих споруд

Упродовж минулої доби, на Сумщині рятувальники 3 рази отримували повідомлення про пожежі в господарчих спорудах.



Упродовж минулої доби, на Сумщині рятувальники 3 рази отримували повідомлення про пожежі в господарчих спорудах. Загоряння виникали на Лебединщині та Великописарівщині.

Зокрема, 12 квітня о 13:09, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди по вул. Фабрична в м. Лебедин. Про пожежу повідомив сусід, який побачив дим з – під покрівлі. На місце події було направлено відділення чергового караулу 18 – ї Державної пожежно – рятувальної частини.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено стіни на площі до 5 кв. м та покрівлю на площі до 6 кв. м. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на решту споруди.

О 13:30 загоряння локалізували, а о 14:15 – витративши на гасіння до 2 тонни води, повністю ліквідували.

Цього ж дня о 15:57, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння сараю по вул. Привокзальна в м. Лебедин. На місце події було направлено відділення чергового караулу 18 – ї Державної пожежно – рятувальної частини.

Прибувши на місце вогнеборці встановили, що вогнем охоплено покрівлю на площі до 9 кв. м та стіни на площі до 18 кв. м. Для безперебійної подачі води на гасіння пожежні автоцистерни до заправляти від пожежного гідранта, який був розташований на відстані 3,5 км від осередку горіння.

О 16:05 загоряння локалізували, а о 17:20 – витративши на гасіння більше 4 тон води, повністю ліквідували.

В цей же день ще один випадок мав місце на Великописарівщині, де на вул. Яблучна у с. Зайцеве де о 21:13 загорівся сарай. О 23:20 зусиллями вогнеборців загоряння ліквідували не допустивши його подальшого поширення.

Всього до ліквідації загорянь було залучено 3 одиниці спеціальної техніки та 12 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Головне управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: