Завантаження ...

Поліція Сумщини викрила крадія з приватного будинку

Спокусився зловмисник на чужі велосипеди та акумуляторну батарею. Проте залишитися непоміченим чоловіку не вдалося, його викрили працівники поліції



Спокусився зловмисник на чужі велосипеди та акумуляторну батарею. Проте залишитися непоміченим чоловіку не вдалося, його викрили працівники поліції, тож тепер за скоєне крадій постане перед судом.

До Конотопського районного відділу поліції, через спеціальну лінію «102», звернувся 53-річний місцевий житель. Чоловік розповів поліцейським про те, що вночі невідома особа, пошкодивши паркан та защіпку на дверях веранди його будинку, викрала два велосипеди та акумуляторну батарею.

На місце події негайно виїхали працівники поліції.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники сектору кримінальної поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий за подібні злочини 51-річний конотопчанин.

Як встановили правоохоронці, зловмисник, думаючи, що в будинку ніхто не проживає, вирішив заволодіти чужим майном. І коли потрапив до приміщення, взяв те, що перше потрапило йому на очі та швидко втік.

Викрадене працівники поліції вилучили та повернули власникові.

Наразі слідчими Конотопського районного відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Рішення прийме суд.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: