Завантаження ...

Виконавчий комітет вніс зміни до рішення про додаткові обмежувальні заходи щодо запобігання поширенню COVID-19

Виконавчий комітет на позачерговому засіданні вніс зміни до рішення від 2 квітня «Про додаткові невідкладні обмежувальні заходи щодо запобігання поширенню коронавірусу



Виконавчий комітет на позачерговому засіданні вніс зміни до рішення від 2 квітня «Про додаткові невідкладні обмежувальні заходи щодо запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 на території Сумської міської територіальної громади на період дії «червоного рівня» епідемічної небезпеки».

Зокрема, з метою підтримки суб’єктів господарювання, зниження соціальної напруги та у відповідності до пропозиції міської комісії з питань техногено-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій суб’єктам господарювання дозволили в період з 10 по 16 квітня здійснювати видачу товарів непродовольчої групи за попереднім замовленням на виніс без доступу до торговельної зони за умови відсутності скупчення людей (дві та більше осіб) перед об’єктом торгівлі.

Також, за пропозицією міського голови Олександра Лисенка, члени виконавчого комітету визначили 12 квітня санітарним днем для всіх ринків Сумської міської територіальної громади, аби ті могли провести санітарно-гігієнічну обробку.

«Такий захід потрібно запровадити на всіх ринках, тому що зазвичай, коли в понеділок не працює Центральний ринок, люди їдуть на інші – на СКД, Курський ринок, на Інтернаціоналістів тощо. Я думаю це правильне та справедливе рішення, і, сподіваюсь на порозуміння підприємців», – підкреслив посадовець.

Дію решти карантинних обмежень, запроваджених рішенням від 2 квітня, виконком продовжив до опівночі 16 квітня.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: