Завантаження ...

Поліцейські Сумщини нагадують громадянам про небезпеку, яку становлять старі боєприпаси

Учора до поліції надійшло два повідомлення від жителів Конотопщини про виявлення артилерійських снарядів на території району.



Учора до поліції надійшло два повідомлення від жителів Конотопщини про виявлення артилерійських снарядів на території району. Вибухонебезпечні предмети були взяті під охорону поліцейськими до приїзду саперів.

У першому випадку до поліції зателефонували небайдужі громадяни та повідомили, що в чагарниках, на відстані 2 км від села Підлипне виявили артилерійський снаряд калібру 122 мм часів Другої світової війни.

Того ж дня подібне повідомлення надійшло і від місцевого чоловіка. Він розповів, що виявив артилерійський снаряд калібру 76 мм часів минулої війни неподалік від селищної ради, що у селі Соснівка.

На місцях виявлення боєприпасів виставлено охорону поліції до прибуття саперного підрозділу спеціального регіонального центру швидкого реагування оперативно-рятувальної служби цивільного захисту Управління МНС України.

У разі виявлення будь-де, зброї боєприпасів, чи інших вибухонебезпечних предметів, важливо відмітити місце знахідки, відійти на безпечну відстань та викликати поліцію.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: