Завантаження ...

На Сумщині 4 квітня вогнеборці ліквідували загоряння житлового будинку

4 квітня о 00:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку на вул. Рубанівка в м. Ворожба, Сумського району.



4 квітня о 00:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку на вул. Рубанівка в м. Ворожба, Сумського району. За попередніми даними, виявили загоряння сусіди та повідомили про це господарів, які мешкають за іншою адресою на цій вулиці. На цей час від температури горіння тріскався вже шифер.

На гасіння прибули чергове відділення 41-го державного пожежно-рятувального посту, що дислокується в місті та відділення чергового караулу 20-ї державної пожежно-рятувальної частини з м. Білопілля. Ускладнювало ситуацію те, що будівля була дерев’яна. Через сильне задимлення працювати довелося у апаратах для захисту органів дихання. Приборкання пожежі потребувало значної кількості води, тому автоцистерни довелося направляти для дозаправки від найближчого пожежного гідранту, що знаходився на відстані близько 1 км від місця загоряння.

01:35 вдалося локалізувати пожежу, запобігши поширенню полум’я на весь будинок. Проте щоб повністю приборкати вогонь рятувальникам довелося розбирати конструкції для виявлення прихованих осередків горіння. О 03:20 пожежу ліквідували.

Всього на гасіння залучалося 5 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Головне управління ДСНС України у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: