Завантаження ...

Для сумської бібліотеки-філії № 15 знайшли окреме та більш просторе приміщення

Заступник міського голови Станіслав Поляков та депутат міської ради, Олександр Зименко оглянули вільні приміщення комунальної власності в які заплановано перемістити бібліотеку-філіію № 15



Заступник міського голови Станіслав Поляков та депутат міської ради, Олександр Зименко оглянули вільні приміщення комунальної власності в які заплановано перемістити бібліотеку-філіію № 15 з приміщення школи № 30 «Унікум», адже її розміщення в закладі освіти суперечить діючим нормативним документам.

Попередньо, звернення адміністрації ССШ № 30 «Унікум» щодо вирішення питання про перенесення бібліотеки-філії № 15 з приміщення школи було розглянуто на засіданні постійної депутатської комісії з питань законності, взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та протидії корупції, місцевого самоврядування, регламенту, депутатської діяльності та етики, з питань майна комунальної власності та приватизації, яку очолює Олександр Зименко.

Також, з метою вирішення питання було проведено наради та консультації зі структурними підрозділами міської ради, за результатами яких вирішено перемістити бібліотеку в інше, більш просторе приміщення, що розташоване за адресою: вул. Івана Сірка, 3.

Сьогодні міські посадовці оглянули будівлю, де незабаром має розміститися бібліотека з тим, аби переконатися у зручності та функціональності приміщень. Будівля має окремий вхід та площу близько 200 м2.

Станіслав Поляков висловив переконання, що в новому приміщенні працівникам та відвідувачам бібліотеки буде набагато зручніше, ніж на 80 м2 освітнього закладу. До того ж, таке рішення дозволить збільшити потужності школи та одночасно поліпшить умови для роботи працівників бібліотеки.

«Вважаю, що такий конструктивний варіант вирішить одразу декілька проблем та не дозволить у подальшому маніпулювати суспільною думкою та поширювати неправдиву інформацію серед мешканців громади», – зауважив посадовець.

Наразі готується відповідний проєкт рішення, який мають розглянути міські обранці.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: