Завантаження ...

Суми активно готуються до акції з озеленення

Під час робочої наради за участі заступників міського голови обговорювали питання залучення структурних підрозділів міської ради до очищення ділянки біля озера Чеха



Під час робочої наради за участі заступників міського голови обговорювали питання залучення структурних підрозділів міської ради до очищення ділянки біля озера Чеха, де заплановано висадку дерев та створення парку «Щастя».

Як зазначив перший заступник міського голови Михайло Бондаренко, немало сил та ресурсів необхідно застосувати для підготовчих робіт, які передують самій акції.

Заступник міського голови Тамара Іщенко повідомила, що під час виїзної наради було оглянуто відповідну місцевість. Враховуючи характер та кількість робіт, які заплановані, на тій території необхідно провести благоустрій. Вона запропонувала до цієї роботи залучити не тільки працівників виконавчих органів, а й мешканців цього мікрорайону та депутатів по округу.

Начальник управління освіти і науки Антоніна Данильченко додала, що підпорядкований їй структурний підрозділ уже не перший рік виходить на толоку саме біля озера Чеха. Для забезпечення успішної реалізації акції та в рамках місячника з благоустрою управлінню освіти та науки доручили провести очищення від сміття та чагарників саме там, де будуть висаджені дерева. Враховуючи карантинні обмеження, прибирання території відбуватиметься з дотриманням усіх протиепідемічних заходів.

Окрім того, Михайло Бондаренко наголосив на важливості промоційної кампанії в реалізації даного проєкту. Заступник міського голови Станіслав Поляков додав, що у разі необхідності управління стратегічного розвитку долучиться до виконання робіт із розробки інформаційних макетів та до розповсюдження анонсів про акцію на власних інформаційних ресурсах у соціальних мережах.

Нагадаємо, акція з висадження парку «Щастя» відбудеться в Сумах 10 квітня в рамках міжнародного проєкту «Greening of the Planet».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: