Завантаження ...

Сумська область отримала від Львівської саджанці сосен

Голові Сумської облдерж- адміністрації Василю Хомі саджанці з Львівського лісового селекційно-насіннєвого центру передав співорганізатор «Greening of the Planet» в Сумській області Дмитро Кулібабін



Голові Сумської облдержадміністрації Василю Хомі саджанці з Львівського лісового селекційно-насіннєвого центру передав співорганізатор «Greening of the Planet» в Сумській області Дмитро Кулібабін

«Дякуємо Львівщині за такий цінний подарунок, – наголосив Василь Хома. – Сумщина – перша область в Україні, яка долучилась до глобального екологічного проєкту «Озеленення Планети». І вже 10 квітня разом з усім світом ми будемо садити дерева. Ці саджанці з Львівського лісового селекційно-насіннєвого центру ми висадимо у Парку щастя в 12 мікрорайоні обласного центру.

Довідково.

Завдання проєкту «Озеленення Планети» – за один день 10 квітня висадити 1 млн дерев у 100 країнах світу та змінити екосвідомість людей у всьому світі до шанобливого ставлення до природи. Долучитись до глобальної екоініціативи «Озеленення Планети» може кожна людина на планеті Земля, а також корпорації, компанії, підприємства, організації, політики, блогери і всі люди, які хочуть, щоб наша планета була свіжою, чистою та з гарним майбутнім, таким плацдармом, де можна жити.

До цієї акції долучилася і Львівщина. У кожне міністерство та облдержадміністрацію України було відправлено саджанці з Львівського лісового селекційно-насіннєвого центру.

Голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький наголошує: «Хочемо, щоб дерева з Львівщини зеленіли по всій Україні. Щоб потужності нашого лісорозсадника в недалекому майбутньому відновили ліси! Закликаємо всі облдержадміністрації та міністерства долучитися до ініціативи озеленення нашої країни».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: