Завантаження ...

Ректор СНАУ взяв участь в урядовому візиті в Таджикистан

З 30 березня по 1 квітня команда Міністерства освіти і науки України на чолі з міністром Сергієм Шкарлетом перебувають з робочим візитом до Республіки Таджикистан.



З 30 березня по 1 квітня команда Міністерства освіти і науки України на чолі з міністром Сергієм Шкарлетом разом з керівниками 80 провідних університетів, серед яких і ректор Сумського національного аграрного університету Володимир Ладика перебувають з робочим візитом до Республіки Таджикистан.

Під час візиту освітяни обговорили перспективні напрями співпраці двох України і Таджикистану в галузі освіти та науки на засадах обопільної вигоди, а також взяли участь у освітньому форумі «Навчайся в Україні», організованому Українським державним центром міжнародної освіти МОН.

Варто відзначити, що Сумський національний аграрний університет має давні партнерські зв’язки з Таджицьким аграрним університетом, зокрема за напрямком академічної мобільності. Ряд науковців СНАУ є почесними професорами цього навчального закладу, тож участь у взаємних візитах та спільних конференціях допомагає посилити співпрацю.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: