Завантаження ...

У СНАУ відбулась Міжнародна звітна конференція молодих науковців

Створення сприятливого середовища для пошуку нових знань та генерації ідей для нових відкриттів та досліджень є одним з ключових стратегічних завдань Сумського національного аграрного університету.



Створення сприятливого середовища для пошуку нових знань та генерації ідей для нових відкриттів та досліджень є одним з ключових стратегічних завдань Сумського національного аграрного університету. Таке середовище передбачає наявність можливостей для спілкування молодих науковців між собою та зі старшими колегами.

Щоб забезпечити таку можливість здобувачам ступеня доктора філософії була проведена конференція, ініційована відділом аспірантури та докторантури СНАУ. До зустрічі приєдналися молоді науковці з України та Китайської Народної Республіки, які здобувають науковий ступінь в університеті.

Під час конференції аспіранти представили досягнення у своїх наукових дослідженнях за перше півріччя 2020-2021 навчального року, а також презентували результати досліджень у контексті їх практичного застосування. Адже у СНАУ ставлять за мету, щоб наукові відкриття працювали у реальному житті людей.

Через карантинні обмеження захід проводився у онлайн-форматі, але відкритий характер зустрічі дозволив долучити до дискусії широке коло аспірантів, наукових керівників, провідних науковців університету. Тож захід став ефективною платформою комунікації між молодими науковцями та досвідченими вченими, відтак, у СНАУ вирішили продовжити традицію проведення подібних зустрічей.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: