Завантаження ...

У Сумах поліцейські повідомили про підозру серійному крадію велосипедів

Викрити зловмисника вдалося відразу після вчинення чергової крадіжки двоколісного транспорту з території чужого домоволодіння.



Викрити зловмисника вдалося відразу після вчинення чергової крадіжки двоколісного транспорту з території чужого домоволодіння.

До поліції надійшла інформація про те, що один з місцевих громадян може бути причетний до скоєння крадіжок велосипедів. У ході перевірки інформація підтвердилася. Співробітниками відділу кримінальної поліції знадобилося декілька хвилин щоб затримали зловмисника, який повертався додому після чергової крадіжки на викраденому велосипеді. Встановлено, що зловмисник проникав на території чужих домогосподарств, та викрадав звідти все, що «погано лежало».

Зловмисником виявився раніше судимий за подібного роду злочини 25-річний сумчанин. Поліцейські вже довели причетність чоловіка до скоєння 4 побідних злочинів та провели ряд обшуків. За результатами яких вилучено 4 велосипеди, 2 рами від велосипеда та чимала кількість різних інструментів.

Наразі слідчі вже повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: