Завантаження ...

У Сумах тривають рейдові перевірки роботи громадського транспорту в умовах карантину

У Сумах мобільна група провела рейдову перевірку роботи громадського транспорту в умовах карантину.



У Сумах мобільна група провела рейдову перевірку роботи громадського транспорту в умовах карантину.

Інспектування щодо дотримання виконання вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211, які стосуються обмежень перевезення кількості пасажирів, проводили начальник відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Станіслав Кононенко, в. о. начальника відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг Микола Гіценко та працівники Управління патрульної поліції в Сумській області.

За рейд перевірили 55 транспортних засобів на 10 маршрутах міста (№ № 4, 12, 18, 13, 52, 12, 13, 2, 1, 20). З перевізниками провели профілактичні бесіди щодо обов’язкового перевезення громадян в захисних масках та в кількості не більше сидячих місць.

У результаті роботи мобільної групи зафіксовано одне правопорушення – перевезення пасажирів у більшій кількості допустимої норми на маршруті № 12. Так, на водія транспортного засобу складено адміністративний протокол за статтею 44-3 КУпАП.

Нагадаємо, при перевезенні стоячих пасажирів, відсутності засобів індивідуального захисту як у пасажирів так у водія представники поліції складають акт про вчинення адміністративного правопорушення, що може загрожувати штрафом в розмірі від 17 до 34 тис грн для водія, і від 34 до 170 тис грн для перевізника.

Як зауважив начальник відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Станіслав Кононенко рейдові перевірки роботи громадського транспорту в умовах карантину продовжаться.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: