Завантаження ...

Сумчан запрошують приєднатися до акції з озеленення планети «Greening of the Planet»

Під головуванням першого заступника міського голови Михайла Бондаренка відбулося перше засідання тимчасової робочої групи щодо організації участі в екологічній акції



Під головуванням першого заступника міського голови Михайла Бондаренка відбулося перше засідання тимчасової робочої групи щодо організації участі Сумської міської територіальної громади в екологічній акції з озеленення планети «Greening of the Planet».

У засіданні також узяли участь заступник міського голови Тамара Іщенко, координатор акції «Greening of the Planet» у Сумській області Дмитро Кулібабін, депутат міської ради Олена Дяговець, радник голови Сумської облдержадміністрації Сергій Пороскун, заступник начальника Державної екологічної інспекції у Сумській області Олександр Уваров, партнери, представники громади та структурних підрозділів міської ради.

Учасники обговорили організаційні питання, серед яких ресурсне забезпечення заходу, інформаційний супровід та координація всіх учасників акції.

Як зазначив перший заступник міського голови, необхідно приділити максимальну увагу тому, щоб мешканці громади, перш за все, знали про цю акцію. Адже це важлива та корисна справа. Окрім того, жителів потрібно інформувати про те, що реалізація заходу відбудеться з дотриманням усіх протиепідемічних норм.

«Ми вже не раз спілкувалися з координаторами акції у Сумській області, тому нам дійсно важливо, щоб і кожен сумчанин знав про те, що 10 квітня буде висаджено парк «Щастя» поблизу озера Чеха. Разом із громадою нашого міста, партнерськими організаціями та установами, виконавчими органами ми докладемо всіх зусиль, щоб цей проєкт реалізувався», – сказав Михайло Бондаренко.

Заступник міського голови Тамара Іщенко повідомила, що ця ідея актуальна, адже такої зеленої зони не вистачає в 12-ому мікрорайоні.

«Я думаю, що нам вдасться реалізувати цю ініціативу, адже в цьому зацікавлена не тільки міська влада, яка відстоює інтереси громади, а й самі мешканці, партнерські організації та установи», – зазначила посадовець.

Нагадуємо, екологічна акція з озеленення «Greening of the Planet» відбудеться 10 квітня біля озера Чеха. Перше висадження дерев майбутнього парку «Щастя» відбулося 20 березня в Міжнародний день щастя.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: