Завантаження ...

Василь Хома представив новопризначеного голову Сумської районної державної адміністрації

Голова облдерж- адміністрації Василь Хома представив активу укрупненого Сумського району голову районної державної адміністрації Руслана Сіренка



Голова облдержадміністрації Василь Хома представив активу укрупненого Сумського району голову районної державної адміністрації Руслана Сіренка

«У першу чергу голова райдержадміністрації повинен всі свої зусилля направити на формування якісної та ефективної команди однодумців, які би реалізовували всі ті завдання, що ставить перед нами Президент України Володимир Зеленський. Головний критерій оцінки роботи влади – добробут людей на ввіреній Вам території», – зазначив Василь Хома під час вручення посвідчення голові Сумської райдержадміністрації Руслану Сіренку.

У свою чергу Руслан Сіренко подякував за високу довіру Президентові України і голові облдержадміністрації та пообіцяв працювати чесно, сумлінно і відповідально.

«Задля розвитку Сумщини готовий йти на компроміси у вирішенні будь-яких питань незалежно від політичної спрямованості опонентів. Єдине – не буду згоден на компроміси з власною совістю», – констатував новий голова Сумської райдержадміністрації.

Руслан Сіренко народився 1979 року у м. Суми, має вищу освіту, у 2011 році закінчив СумДУ за спеціальністю «Енергетика», у 2012 році – СумДУ за спеціальністю «Енергетичний менеджмент». Має досвід роботи на керівних посадах в ТОВ «Гарант Консалтінг», м. Суми. До призначення на посаду голови Сумської райдержадміністрації, з червня 2020 року до березня 2021 року очолював Краснопільську райдержадміністрацію.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: